Dierense Tuindersvereniging

*In verband met de beperkingen rondom het coronavirus in Nederland zijn de openingstijden van onze winkel gewijzigd. Alleen op maandagochtend tussen 8.30 en 10.30 uur zijn wij geopend. Andere dagen op afspraak via onderstaand mailadres.

* Vragen over het huren van huren, vis onderstaand mailadres. Er wordt hierna contact met u opgenomen voor een afspraak.

* De jaarvergadering vindt normaal gesproken plaats in maart. Door de beperkingen rondom COVID19 is dit op dit moment niet mogelijk. U wordt hierover binnenkort geinformeerd per mail en via een publicatie op het publicatiebord.

Er zijn weer tuinen beschikbaar, zie tuinen vrij.

OPENINGSTIJDEN WINKEL:

Heeft u iets nodig en kunt u niet tijdens de openingstijden van de winkel? Mail uw bestelling door via info@dierensetuindersvereniging.nl, er wordt dan contact met u opgenomen, om uw bestelling op een ander tijdstip op te halen.

De winkel is ook geopend voor niet-leden.

ZOMERTIJD (1 april 2019 - 31 augustus 2019)

Zaterdag 8.30 - 10.30 uur

Maandag 8.30 - 10.30 uur

WINTERTIJD  (1 september 2019 - 31 maart 2020)

Maandag 8.30 - 10.30 uur

Zaterdag 8.30 - 10 uur i.v.m. COVID19 maatregelen, voorlopig niet geopend op zaterdag.

* Tuin opzeggen? Vòòr 1 december van het lopende jaar. Doet u dit na 1 december, dan moet u het volgende jaar gewoon huur betalen.

* Slagboom:

* Deze is gesloten elke maandagochtend tot 11 uur in verband met Tuinbeheer

* Wintersluiting: 6 december 2021 tot 26 februari 2022. In deze periode is het NIET mogelijk om mest e.d. te komen brengen. De slagboom blijft gesloten.

Tuinen te huur:

Zie hiervoor de pagina "Tuinen vrij"!