Dierense Tuindersvereniging

Hoofdpunten Jaarvergadering 13 maart jl.:

- Er is geen nieuwe voorzitter gekozen, wel zijn er 2 nieuwe bestuursleden gekozen. Dit betekend dat het bestuur in 2018 bestaat uit 6 bestuursleden en één vacant functie.

- Het tuinreglement is aangepast. Er is een nieuw punt bijgekomen. Ons complex is alleen toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.

- De tuinhuur wordt per 1-1-2019 verhoogd van € 0,21 p/m2 naar € 0,25 p/m2. Het tuinlidmaatschap en de borg blijft zoals het nu is.

* Storing in e-mailaccounts van Microsoft. Heeft u een mailadres wat eindigt op @hotmail, @outlook, @live of @msn, dan ontvangt u tijdelijk geen of minder mailtjes van de vereniging. Dit probleem is bekend bij Microsoft. Onze vereniging probeert zoveel mogelijk het probleem te omzeilen door ook te verzenden van een gmailadres: dierensetuindersvereniging@gmail.com.

OPENINGSTIJDEN WINKEL zijn gewijzigd:

maandagochtend 8:30 - 10:30 uur

zaterdagochtend 8:30 - 10 uur

Heeft u iets nodig en kunt u niet tijdens de openingstijden van de winkel? Mail uw bestelling door via info@dierensetuindersvereniging.nl, er wordt dan contact met u opgenomen, om uw bestelling op een ander tijdstip op te halen.

De winkel is ook geopend voor niet-leden.

ZOMERTIJD (1 april 2018 - 31 augustus 2018)

Zaterdag 8.30 - 10.30 uur

Maandag 8.30 - 10.30 uur

Woensdag 19.00 - 20.00 uur

* Tuin opzeggen? Doe dit vòòr 1 december van het lopende jaar.

* Slagboom:

* Deze is gesloten elke maandagochtend tot 11 uur in verband met Tuinbeheer

* Wintersluiting: 3 december 2018 tot minimaal 25 februari 2019

Tuinen te huur:

Zie hiervoor de pagina "Tuinen vrij"!